Αλλαγές στις αναβαθμίσεις του fedora


Οι περισσότεροι χρήστες ενδιαφέρονται για τις αναβαθμίσεις του fedora. Κάθε νέα έκδοση φέρνει βελτιώσεις και τις τελευταίες αναβαθμίσεις του ελεύθερου λογισμικού. Η κοινότητα του fedora παρέχει νέα έκδοση δύο φορές τον χρόνο. Πολλοί είναι αυτοί που αναβαθμίζουν σε κάθε νέα έκδοση για να επωφεληθούν από τις βελτιώσεις και τις καινοτομίες.

Δείτε εδώ πως να αναβαθμίσετε το fedora σας.

Παρ' όλα αυτά δε θέλουν όλοι χρήστες να αναβαθμίζουν δύο φορές τον χρόνο. Μερικοί χρήστες προτιμούν μεγαλύτερο κύκλο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό. Μερικοί προτιμούν να κρατήσουν τη διανομή με την οποία είναι εξοικειωμένοι για περισσότερο καιρό. Επιπλέον μπορεί να έχουν κάνει αλλαγές και προσαρμογές στο σύστημά τους και να μη θέλουν να τις χάσουν τόσο συχνά.




Άλλοι χρήστες, επιθυμούν διαφορετική ισορροπία ανάμεσα στο νέο λογισμικό και τον χρόνο για τη νέα έκδοση.  Γι αυτούς η αναβάθμιση μπορεί να είναι η λύση για τα προβλήματά τους.

Γενικά, οι χρήστες περιμένουν να αναβαθμίζουν μία μία την έκδοση και όχι να προσπερνάνε. Όπως ο Adam εξηγεί: "Εάν ήθελες να έχεις fedora 21 μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής του και μετά να πας στο fedora 23,έπρεπε να περάσεις από το fedora 22 πρώτα και μετά στο 23".

Μιας  και κάτι τέτοιο δεν είναι αποδοτικό, ο Adam θεωρεί ότι η διαδικασία αυτή θα πρέπει να είναι πιο υποστηρικτική και ότι θα υπάρχει επίσημη αναβάθμιση μεταξύ δύο εκδόσεων στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Σχόλια

  1. αγγελιες εργασιας

    Το MAXMAG είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό που συνδυάζει υπεύθυνες πληροφορίες με ψυχαγωγία, αγάπη για το κλασικό, αγγέλιες εργασίας και την ανάγκη για καινοτομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Phet – εικονικά πειράματα ανοικτού κώδικα

Mathomatic - Για μαθηματικά μυαλά...