Ask Fedora - Ρώτα ότι θες για την διανομή σου!

Κάντε τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Fedora με την βοήθεια της πλατφόρμας ερωταπαντήσεων την κοινότητας.

 

Ελληνική κοινότητα

Είναι γεγονός πως η ελληνική κοινότητα του fedora είναι αντικειμενικά μια από τις πιο ενεργές και δραστήριες κοινότητες στην Ελλάδα και όχι μόνο. Παρ' όλα αυτά το forum της κοινότητας υπολειτουργεί, μιας και σε αντίθεση με τις άλλες κοινότητες, οι κοινότητα του fedora δουλεύει και επικοινωνεί περισσότερο με mailing list.


Κάντε μας τις ερωτήσεις σας!

 

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να επικοινωνήσετε με την ελληνική κοινότητα του fedora είναι να γραφτείτε στην λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με την βοήθεια της λίστας η ερώτησή σας φτάνει αμέσως στα inbox όλων των μελών της κοινότητας και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κάποιος θα σας απαντήσει για να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας. Μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την λογική των forum που υπάρχει στις περισσότερες κοινότητες, αλλά τις περισσότερες φορές είναι αρκετά πιο χρηστικό.

Αsk Fedora

 

Η εναλλακτική λύση που σας προτείνει η κοινότητα του fedora είναι το Ask Fedora (δείτε το εδώ)
Πρόκειται για μια πιο απλή μορφή forum στην οποία ο κάθε χρήστης κάνει τις ερωτήσεις του και οι άλλοι χρήστες (από όλο τον κόσμο) του απαντούν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συζητήσεις, χωρίς να κάνετε κανενός είδους εγγραφή.
Για να συμμετέχετε όμως στο Ask Fedora, χρειάζεται να κάνετε σύνδεση με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας: facebook, yahoo, twitter, AOL, identi.ca, OpenID ή Google. Δεν χρειάζεται δηλαδή να δημιουργήσετε κάποιο καινούριο λογαριασμό.



Για να υποβάλετε κάποια δική σας ερώτηση πατάτε το «ask your question». Δίνοντας τον τίτλο της ερώτησής σας, εμφανίζονται θέματα που ταιριάζουν με το δικό σας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διπλά θέματα.



'Ήδη στο Ask Fedora υπάρχει μια πολύ μεγάλη βάση δεδομένων, στην οποία μπορείτε να βρείτε απάντηση στα ερωτήματά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Phet – εικονικά πειράματα ανοικτού κώδικα

Αλλαγές στις αναβαθμίσεις του fedora

Εγκατάσταση CUDA για GPU υποστήριξη στο Tensorflow